12.1.2009

153.päivä


glitter-graphics.com

Aamulla olin tosi pirtee, vaikka olinkin nukkunut vain 4 tuntia:)

Töistä ku pääsin, niin olin aivan rätti poikki, mut tänään teinkin 12 tuntisen päivän, ehkäpä se vaikuttaa asiaan. Sit jalat on ollut tosi kipeet eilisen pikku jumpan ansiosta, ilmeisesti oli tehokas tai mulla on tosi, tosi huono kunto...taitaa olla tuo jälkimmäinen. Toinen voi olla se, että tulee hieman heikosti syötyä iltapäivällä välipalaa. Työmatka, kun kestää kuitenkin tunnin verran himaan....kerkeehän siinä nälkä tulemaan;)

Huilailin vain tässä illalla ja katselin TV:tä, iltapalan jälkeen olenkin aika pirtee. Mut taidanpa mennä kuitenkin nukkumaan, et jaksaa huomenna herätä...huomisiin!

Tän päivän syömiset;

* 2 ruisleipää, 2tl beceliä, lehtisalaattia, 4 siiv. kalkkunaleikkelettä, 2 siiv. juustoa, 1 tomaatti, 1 appelsiini, 1 muki teetä
* 1dl riisiä, 1,5dl kalkkuna-kasviskastiketta, 2dljäävuori- mandariinisalaattia, 1dl kaali-kurkkusalaattia, 1 ruisleipä, 2tl keijua,
* 2 paussi keksiä, 1 muki teetä
* 2dl linssi-kasviskeittoa, 2 ruisleipää, 2rkl tuorejuustoa, 2dl maitoa
* Lautasellinen broilersalaattia, 2dl marjakeitoa sokton.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulin lueskelemaan kuulumisia. Harmi että tuli liukkaat kelit niin ei koiran kanssa lenkillekkään tule lähdettyä

pienipyöreä kirjoitti...

Niinpä:)

Meilläkin oli pari päivää sitte meidän hiekkatie niin jäässä, et hyvä ku uskals autolla ajaa sitä. Nyt täällä on kyllä ihan syksy keli. Mut kiva ku kävit: