24.2.2009

195.päivä

Tänään meni hieman överiks vielä ja yrittelin illalla sit korjata tilannetta, joten 100kcal meni yli tarpeiden. Pitihän se sit syödä yks laskiaispulla kermavaahdolla ja hillolla. Enpä ole moneen vuoteen syönytkään, en oikein tiedä kuinka nyt rupes tekee mieli. No, huomenna parempi päivä:)

Huomiseks tein itse oikeen eväät, ku ei meidän ruokalassa ole oikein minulle sopivaa ruokaa jokapäivä.

Nyt on tosi hyvä olo, ku kävin joogassa ja olen sitä detoxia ottanut ja kuona on poistunut kropasta jonnin verran ( noita paria päivää lukuunottamatta). Tuli oikeen lihaksetkin kipeeks pelkästä joogasta, enpä olis uskonu ellen olis kokeillut:)
Olen aika huonossa kunnossa ( omasta mielestäni), joten pikkuhiljaa on aloitettava...huomenna tekis mieli mennä salille, mut ehkä siirrän sitä torstaiksi ja huomenna käyn vaikka sauvakäveleen.

Tän päivän syömiset;
* 2dl all bran muroja, 2dl maitoa, 1 banaani, muki vihreää teetä
* 2dl perunariistalaatikkoa, 1,5dl kaali-ananassalaattia, 1,5dl kiinankaali-punajuurisalaattia, 2 näkkäriä, 3tl keijua, juomana vesi, kuppi kahvia, 1 laskiaispulla
* 1 appelsiini
* 1 banaani
* lautasellinen broiler salaattia ( 1dl jäävuorisal, 1 tomaatti, 1dl kesäkurpitssa, 100g keittojuureksia, 150g broileria, 1dl raejuustoa, 1tl rypsiöljyä

Ei kommentteja: