21.3.2009

Päivitystä

Tässä on nyt ollut hieman hulinaa ja on mullakin kyllä tullut mieleen, et jaksanko kauan pitää tätä päikkyä...samassa meinaan taas junnataan ku viime keväänäki. Paino ihan sama. Se vaan ei putoo...kaipa se vaan on uskottava.

2 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Mä luulen et tuon nutrauksen takia minunkin hb laski. En voi tietenkään olla varma. Ensinmäisinä päivinä muakin heikotti. Nyt yritän taas laskeskella pisteitä ja syödä pienenpiä annoksia. Vaikka puntarissa ei vielä näy ihme tuloksia mut tuntuu olo kevyemmältä. Ei ole niin ähkymäinen olo. Meidän puntaritkin on sekoilleet joten ei oikein tiedä mikä totta näyttää. Tsemppiä laihdutukseen. Elä heitä kesken

Anonyymi kirjoitti...

Jatka ihmeessä bloginpitoa. Saat itse siitä kannustusta, kun tilität edistymistä tai sitten sitä junnaamista, mitä välillä tosissaan on. Sitten taas annat lukijoille vertaistukea ja puolin ja toisin voi vaihtaa vinkkejä. Käytätkö säänöllisesti ruokapäiväkirjaa? Mulla se ainakin auttaa, että näkee joka suupalan. Ilman sitä mulla ruokamäärät kasvaa ja pikku maisteluista tulee yhteensä yllättävän paljon kaloreita.
Motivaatiosäteitä lähettelen täältä ~~~~~~~~~~ :)

Tatja (keventelijän aatoksia)