6.1.2009

147.päivä

No, nyt sit ollaan ihan elävien kirjoissa:) Eilen olin vielä niin kipeä, etten jaksanu tänne kivuta lainkaan. Mut nyt tuntuu tosi ihanalta tuntuu olla suht.koht terve!

Ruoka kyllä alkaa maistua vähän liian hyvältä, joten pitää hieman toppuutella ja lisäillä hieman vihanneksia. Lenkille en vielä lähtenyt, ku ei oikein varmaan pysty ihan vielä. Mut ehkäpä sit loppuviikosta voin yrittääkin:)

Tässä on ollut hieman sähinää tällepäivälle, ku otettiin joulukoristeet pois nurkista ja hieman samalla siivosin kaappeja. Muutama kaappi jäi vielä karsimatta. Mut ehkä sit joku toinen päivä. Mulla on nyt niin hyvä mieli, vaikka söinkin 3 possun ulkofilepihviä:)

Huomenna pitäis ajatella töihin lähtöä, joten huomiseen!

Tän päivän syömiset;


* 2 ruisleipää, 2 tl beceliä, lehtisalaattia, 4 siiv. kinkkua, 2 siiv. juustoa, muki kahvia maidolla, muutama siivu paprikaa, 2dl tuoremehua
* muki kahvia, 3 palaa suklaakonvehteja
* 1dl perunamuusia, 3 pientä porsaan ulkofilepihviä, 1 tomaatti, 2dl piimää, 2 hapankorppua, 2tl beceliä, 2 siiv. juustoa
* 2dl maustamatonta jogurttia, 1,5dl puolukoita, 2tl makeutusjauhetta, 1rkl pellavansiemeniä, 2 ruisleipää, 2tl beceliä, 4 nakkia, 2 siiv. juustoa

Mun ongelma yleensä on tuo juuston syöminen, niin kuin kuvasta näkyy. Ei sitä noin paljon tarttis syödä, mut ku se on niin....hyvää:)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa sairauden kanssa ihan rauhassa odottaa, eikä mennä hikilenkille tai saunomaan liian aikaisin. Pikaista paranemista!