7.1.2009

148.päivä


glitter-graphics.com

Aamulla oli ihan hyvä olo, ku kotoa hipsin töihin autolla. Sen kun pääsin töihin, niin sit kaikki alkoi taas jälleen vahvempan eli pääsärky ja vetelä olotilani.

Sinnittelin päivän puoleenväliin ja kahvitauon jälkeen, ku hotasin viinirypäleitä tuli tosi hyvä energinen olotila. Kestihän sitä peräti pari tuntia ja sit kaikki alkoi taas päässä junnata.

Onneks päivä sit päättyikin ja köröttelin kotiin, matkalla vielä oli tosi huono-olotila, mut kotiin ku pääsin ja söin, taas kaikki parani. Onpas kummallista, oliskohan flunssakin tulossa vielä tähän päälle. Sehän tästä vielä puuttuisikin:(

Ajattelin, että voiskohan sittenkin lähteä kävelemään ulos, mut taidan jättää kuitenkin vielä tänään sen väliin. Huomenna uus päivä ja uudet kujeet:)

Tän päivän syömiset;

* 2 ruisleipää, lehtisalaattia, 4 siiv. kinkkua, 2 siiv. juustoa, 1 tomaatti, 1 appelsiini, muki kahvia maidolla
* 3dl tonnikala-cappelipaistosta, 1,5dl kaali-persikkasalaattia, 3tl salaatinkastiketta, 1 ruisleipä, 2tl keijua, lasi vettä
* 200g viinirypäleitä
* 2dl tomaattista linssikeittoa, 2 ruisleipää, 2tl margariinia, 20g juustoa, 1 tomaatti, lehtisalaattia, 2dl piimää

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun kävit blogissani. Laitoin tänä aamuna uusia kuviakin. Toivottavasti löydättä sopivan koiran. Oletko katsonut Verkkopirkosta tai apulasta.